Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    Sziasztok
    Én ma vettem egy G27-et, első Pc-s kormányom. Még soha nem próbáltam szimulátoron vezetni zéró tapasztalatom van a többivel. Élőben viszont nyomtam, de már több mint másfél éve, hogy megütöttem a kocsit és azóta sem tudtam pénzhiány miatt újrakezdeni. Dirt3-at próbáltam ki, csak simán time trial-ban, mert most telepítettem fel. Ami feltűnt, hogy a motorféket totál gáz ahogy (nem) emulálják, amikor visszapakolom, meg az út felülete sem százas ahogy a futóműre hat, pedig legnehezebbre tettem azonnal, de áhh, még így is fülig ért a szám. Idáig bőröztem hét órától zsinórban :DDD Hiányzott ez nekem, mint egy falat kenyér. Nagyon utálom magam, hogy nem vettem ilyet korábban.

    A hatos váltó idegen még, szerintem rengeteg időt bukok azzal, hogy állandóan pakolgatom, ráadásul nem vágom hogy legyen hogy jó legyen sokszor. "Rövid a második" mondom magamban, megyek-megyek, egyre nehezebb a lábam persze, hopp rövid harmadik is, szokni kell, meg sokszor nincs időm időben váltani de nekem a botváltóra áll fel, ez van, más nem jön be.
    Összességében pozitív csalódás ez az egész szimulátoros dolog, egész jó már, vagy csak nekem hiányzott nagyon és csak ezért vagyok most így elájulva... A franc tudja de habozás nélkül rányomnék egy "különösen ajánlott"-at. :K
    Ú ha nem lenne ilyen marha hangos ahogy a fa asztal felerősíti még mindig firkálnék :DDD

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák