Új hozzászólás Aktív témák

  • Kommy

    veterán

    Nekem a következő a felszerelés:
    Fanatec CSL DD 5NM csomagot vettem még tavaly októberben, ez kapott egy saját készítésű tápot később.

    McLaren V2-es kormány, ezen ugye annyi módosítás van, hogy ki vannak támaszt a gombok , így semmi zörgés + ugye a "tervezési hibás" QR vágásban van 2-3 réteg szigetelőszalag és tökéletes a sima QR1 lite-al (gondolkodtam sima QR1-en de letettem róla, inkább megvárom a QR2-t)
    Fantec CSL Loadcell. Ez kapott egy kis modot (konkrétan őt ) kicsit megbántam mert 10 percet bírt az utána saját eredeti elasztomert, majd beraktam egy sárgát az 2 kört Misano-ban, ezután bekerült a piros, ez bírta , de nem bíztam benne és esztergáltam egy közdarabot (a szép alumínium színű) ami támasztja az elasztomert, az eladó azt mondta rakjam be a sima műanyag "alátét" helyett a gyárit, de azt tönkretette volna a rugó. Utólag már inkább vettem volna rugót esztergálok két rugó tartót és berakom az eredeti elasztomert volt még 3 ép.
    Azért csak 3 mert ugye 1 szétment pár hónap használat után, de az egész pedált kellett volna visszaküldeni a Fanatec-nek de nem akartam ezzel szórakozni, így akkor kapott egy sima gumi hengert ami persze szépen lassan szétment, de volt belőle jópár.

    A váz saját készítés, még valamikor 2013-14-ben készült először, majd ez el akartam ajándékozni tavaly egyik ismerősömnek, csak közben megint rákaptam, hogy szimulátorozni szeretnék, meg közben neki sem kell végül, így akkor nem vettem már újat. Persze hamar kiderült, hogy nem olyan jó, elkezdtem alakítgatni. Jelenleg elég kényelmesnek érzem. Az ülés egy Honda Civic-ből van, ezzel szerencsém volt, mert kollégám hívta fel rá a figyelmemet, ráadásul ingyen volt, előtte egy nem tudom milyen autó ülés volt, persze az egészben felfogatás más volt.
    A pedal tartót Atesz-től rendeltem, ami szép más színű mint a rig többi része.

    A zászló jelzők nem régóta vannak, utolsó SRC-s futam előtt lettek meg.
    Kis kijelző egy USB-ről üzemelő HDMI-s monitor 1920x480-as felbontással, a jelenlegi helye nem a legjobb nagyon le kell nézni rá, jelenleg tesztként van ott, ACC drive programnak van egy két adata kinn rajta.

    Van egy buttonbbox még készülőben, abba még a kapcsolók elektronika hiányzik.

    Kábeleket senki ne nézze, van még mit csiszolni az elvezetésen.
    Néhány kép:
    [kép] , [kép] , [kép] , [kép]

Új hozzászólás Aktív témák