Új hozzászólás Aktív témák

  • seawolf570

    aktív tag

    válasz Chrys_ #10627 üzenetére

    Nincs infó, ha jobban belegondolsz, egyértelmű a dolog.

    Az összes PC-s Fanatec kormány PS3 kompatibilis. Valószínűleg a PS 4 is kompatibilis lesz a PS 3 vezérlőkkel (ugyanúgy USB portot fog használni), így ahhoz is használhatóak lesznek a Fanatec kormányai. Mivel a PS 2-ön az USB nem alkalmas beviteli perifériák fogadására, ezért nem lehet használni hozzá pl. a Thrustmaster, Logitech és Fanataec USB-s kormányokat, amiket PS 3-hoz igen. Mivel a PS 3-on igazodni kell a belső vezérlőhöz, ezért a Fanatec kormányokat külön PS 3 módba kell átkapcsolni, ez a Logitech és a Thrustmaster esetén automatikus. Véleményem szerint a Sony nem olyan hülye, hogy kihagyná a ziccert, és arra várna, hogy a gyártók előálljanak új kormányokkal a GT 6 rajtjához, inkább kompatibilissé teszi a vezérlőt a PS 3-éval.

    A Fanatec Xbox-os kormányokba külön vezeték nélküli (RF) egységet kellet beépíteni, hogy azok használhatóak legyenek hozzá, mivel a bemenet nem USB, a CSW-ben ilyen nincs. Ha az új BOX-on nem lesz USB bemenet a beviteli perifériáknak (véleményem szerint nem lesz), akkor marad a RF, ami biztos hogy visszafelé kompatibilis, így a jelenlegi X-es kormányok használhatóak lesznek. Ha nem lesz kompatibilis, akkor az szívás, mert akkor az eddigi kormányok sem lesznek használhatóak hozzá. Egy esetben lenne megoldható, ha a Fanatec előáll egy CSW V2 Base-el, amiben benne van az RF (ezt kétlem, mert akkor már megtette volna). Az, hogy miért nem került bele az RF a CSW-be, az nagyon egyszerű. Azért nem, mert a Base valójában mechanikailag ugyanaz mint CSR Elite, az pedig a hivatalos Forza kormány és gondolom házon belül nem akarnak vetélytársat.

    Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A

Új hozzászólás Aktív témák