Új hozzászólás Aktív témák

  • seawolf570

    aktív tag

    válasz kisocsi #10620 üzenetére

    Kephamos válaszát annyiban egészíteném ki, hogy a Fanatec esetén is csak a CSR és CSR Elite használható Xbox-hoz és egyes régebbi (már nem gyártott) kormányok közül, a GT2 és Turbo/TurboS kormányok használhatóak. Logitech-nek nincs Xbox-hoz használható kormánya, a Thrustmasternek pedig csak az általad leírt Ferrari 458 Italia.

    Magyarán ha Forza-val akarsz játszani jó kormánnyal, akkor csak a Fanatec fent említett kormányai maradnak. Alternatív megoldásként lehetőség van G25/G27 használatára egy külön vezérlő használatával, de az 20-25k környékén van + a Logitech kormány, ráadásúl az FFB nem igazán tökéletesen működik vele. A kettő árából megvan már a CSR kormány is, vagy használtan egy GT2. Ahogy azt már feljebb írtam, elég a kormányt beszerezni, mivel a Fanatec kormányokhoz elvileg bármilyen pedál használható, egy átalakító csatlakozó legyártásával (kivétel ez alól az optokapus pedálok). Ebben tudok segíteni ha szükség van rá, pár száz forintból megvan.

    Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A

Új hozzászólás Aktív témák