Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    na, örömmel jelentem: találtam teszveszen gt4-et: 2000-ért, postaköltséggel :R ...le is csaptam rá, mint tyúk a meleg takonyra... szerintem jövő hét közepén már játszhatok vele... (emellett berendeltem egy resident evil code veronica-t és egy nhl2006-ot is, így minden igényem ki lesz elégítve... durván 5-6ezerből kijött ez a 3 játék)

    ja, hétfőn lesz +1 ps2 controllerünk is, így barátnőmmel tudunk egyszerre is játszani... sajnos a logitech dual action-t nem ismeri fel a ps2 :( pedig azt a controllert egy az egyben a ps2-esről másolták, mégsem kompatibilis (viszont a ps3 már felismerné)

    ...már csak egy ps2-es memkártyát kellene beszerezni, mert az még nincs... 2-3 ezrekért látok 8megásakat, de sajnálok ennyit érte... nem lehet esetleg pendrive-ot húzni a konzolra, hogy arra mentsen? ;]

    ui: ja, a játékok a következők voltak a ps2-eshez: killzone, wwii: soldier, tekken5, fight night3, wrc: rally evolved... (egy részét már fel is raktam apróra)

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák