Új hozzászólás Aktív témák

  • RohenHun

    csendes tag

    válasz kalozhun100 #15421 üzenetére

    Megtaláltam, amit küldtek.
    " If, based on the inspection, Creative concludes that the product(s) do not require any servicing and/or replacement, Creative reserves the right to return the product(s) to you. All warranty will be excluded in cases of damage or abnormal product usage. During inspection, if any item is determined to be out of warranty or do not need to be repaired; a minimum non-refundable €30 diagnostic and handling fee will be incurred. You will then be contacted by a member of Creative Labs Returns Department, who will then advise you of the repair cost. "
    Most hogy bizonyítod be, h a sérülés nem a te hibád. Lehet, h vki elfogadja, vki más meg éppen nem. És akkor ahogy most olvasom, az is lehet, h a 30 euróért meg se javítják, csak megnézik, és visszaküldik. Nekem különben ide kellett volna küldenem:

    Creative Labs c/o Gergely Farkas
    Transdanubia Logistikai Kft H-2071 Paty
    M1 Business Park E/6.
    Epulet HUNGARY

    Most nem tudom hirtelen, h 1 vagy 2 év garancia jár rá, de ha 2, akkor meg még később is megtudnám csináltatni, de igazából használni nem használnám, mert a Cloud annyival jobb. A hangkártya meg nekem is torzított kicsit, én anélkül használtam leginkább. Meg sokszor volt, h pl videónézésnél néha fura hangokat adott.
    Erre gondoltam különben: [link]
    De nem csak youtube-nál, hanem más videóknál is. Szóval mégegyszer tuti nem ezt venném, hanem vagy az Invotone HD2000-t, ha csak 7000ft-ot akarnék rááldozni, vagy a Cloudot, ami 20-25k körül van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák