Rövid, hangulatfokozó előzetest kaptunk a Resident Evil VII-ből

Alig kicsivel több mint egy hét van már csak hátra a Resident Evil sorozat 7. sorszámozott részének a premierjéig, így a készítők egyre gyakrabban mutatnak be kisebb-nagyobb videókat. A legújabb anyag bár kevesebb mint egy perces, mégis roppant hangulatos, már amennyiben egy pszichológiai horrornak számító játék annak mondható.

Az újabb borzalmakra már nem kell sokáig várni, az Xbox One-ra, PlayStation 4-re, valamint PC-re (Steamre és Windows Store-ba) érkező program január 24-től lesz kapható. Tesztünk néhány nappal a premier után érkezik majd.

Azóta történt

Előzmények

  • Resident Evil 7 előzetes

    Élőholtakba és mutáns dögökbe való külső nézetes ólompumpálás, ajtónyitogatás, és egyéb tipikus Resident Evil jellemzők: ezeket kell most elfelejtenünk.

  • Resident Evil 4 Remaster teszt

    A Capcom Resident Evil-felújítási hulláma kezd lecsendesülni, a nyár végére megérkezett a 2005-ös Resident Evil 4 konzolokra szánt verziója.

  • Resident Evil 5 Remaster teszt

    Bambusznád, majomkenyerfa, kókuszdió, szavannák, fekete nők, Afrika. A Resident Evil 5 része erre a kontinensre kalauzol minket a Capcom közreműködésével.

  • Resident Evil: Revelation 2 (PS Vita)

    A zombik sosem látott népszerűségnek örvendenek napjainkban, nem véletlen, hogy a Sony elhanyagolt kézikonzoljára Vitara is ellátogatott a Resident Evil: Revelations 2.