Nem lesz nyilvános az új DOOM bemutatója

A Bethesda Blogon jelentették be, hogy az új DOOM játék valóban ott lesz az idei QuakeConon, ahogyan az előzetes videóban ígérték, ám kizárólag csak a rendezvényre kilátogatók tekinthetik azt meg, a nyilvánosság számára nem lesz hozzáférhető a prezentáció. Ez azt jelenti, hogy tilos lesz róla felvételt készíteni, azaz ha valaki látni akarja az új DOOM-ot, akkor el kell látogatnia a július 17. és 20. között megrendezésre kerülő QuakeCon 2014 rendezvényre, amit a Hilton Anatole szállodában tartanak, a Texas állambeli Dallas városában.

A Bethesda elmondása szerint a nyilvánosság számára egy későbbi időpontban terveznek bővebb információkat közölni az új DOOM-ról, ám nem szeretnék, ha még egy QuakeCon lezajlana anélkül, hogy valami különlegeset mutatnának a rendezvényre kilátogató közönségnek és az id Software rajongóinak, akik már 20 éve támogatják a csapatot. És bár idén először John Carmack nem lesz jelen a show-n, emiatt pedig szokásos beszédét sem hallgathatják, de az új DOOM játékról kaphatnak egy kis ízelítőt a rajongók.

Nyilván lesznek majd olyanok, akik mégis megpróbálják telefonnal vagy kamerával rögzíteni az új DOOM játék előzetesét, és megosztani a világhálón. Ám a Zenimax nagyon érti, hogyan kell leállítani a kikerült anyagokat, így az ilyen videókat valószínűleg azonnal törölni is fogják.

Azóta történt

  • Bethesda: A DOOM 4-nek bizonyítania kell

    Pete Hines szerint felesleges túl nagy elvárásokat támasztani az új epizóddal szemben, a DOOM-nak tiszta lappal kell indulnia.

  • Viszlát Doom 4, helló Doom

    Számtalan részlet látott napvilágot a készülő Doom 4 kapcsán a QuakeConon, amit az előzetes infók alapján nyugodtan hívhatunk csak Doomnak.

  • 2015-ig semmit sem láthatunk a Doomból

    Hatalmas siker volt az új Doom bemutatója a QuakeConon, a játékosok nagy bánatára mégsem valószínű, hogy idén bármit is láthatunk majd belőle.

Előzmények

  • Doom 4 - Teaser trailer

    Megérkezett a régóta várt Doom széria legújabb részének rövid trailere.