Bethesda: A DOOM 4-nek bizonyítania kell

Ahogy azt pár nappal ezelőtt már megírtuk, az új DOOM epizód is ott lesz a QuakeCon 2014 rendezvényen, és bár csak a helyszínre kilátogató rajongók nézhetik majd meg az új bemutatót, szinte biztos, hogy nem lesznek csalódottak. Mindezek ellenére a Bethesda marketing osztályának elnöke, Pete Hines elmondta, hogy semlegesen kell hozzáállniuk a rajongóknak az új epizódhoz, nem szabad túl nagy elvárást támasztaniuk vele szemben.

Pete Hines az új DOOM játék esetét a Wolfensteinéhez hasonlította, elmondása szerint a franchise utóbbi pár része nem hozta azt az érzést, amit a rajongók tőlük vártak. Viszont a nemrég megjelent Wolfenstein újra sikeres lett, hála a Machinegames csapatának. A DOOM 4 esetében ugyanezt szeretnék elérni, hogy az új epizód ismét bebizonyíthassa, miszerint méltó a rajongók elismerésére.

A Bethesda nem szeretné, hogy a játékosok csak azért játszanak az új DOOM-mal, mert annak is DOOM lesz a címe. Tiszta lappal kell indulnia a franchise-nak, ehhez viszont az kell, hogy a játékosok is ennek fényében álljanak hozzá és ne a sorozat hírnevére alapozzanak.

Azóta történt

  • Viszlát Doom 4, helló Doom

    Számtalan részlet látott napvilágot a készülő Doom 4 kapcsán a QuakeConon, amit az előzetes infók alapján nyugodtan hívhatunk csak Doomnak.

  • 2015-ig semmit sem láthatunk a Doomból

    Hatalmas siker volt az új Doom bemutatója a QuakeConon, a játékosok nagy bánatára mégsem valószínű, hogy idén bármit is láthatunk majd belőle.

Előzmények