Megérkeztek az első Destiny értékelések

Az utóbbi hónapok szinte másról sem szóltak, mint a Bungie fejlesztéséről, a Destiny-ről. A tervek szerint hosszú évekre szeretnék lekötni az érdeklődők figyelmét, de ez csak úgy lehetséges, ha folyamatos tartalmakat is szolgáltatnak a vásárlóknak. A készítők korábban a Halo sorozattal lettek híresek, így van már tapasztalatuk a különböző játékelemek elkészítésében; néhány hét múlva mindenesetre kiderül, hogy a Destiny-vel sikerült-e elérniük a korábbi remekműveikben látott minőséget. Addig is a szaksajtó vette célba a játékot, hogy a legváltozatosabb értékelésekkel bemutassák az alkotást.

Néhány nappal a megjelenés után megérkeztek az első értékelések, amely alapján egy élvezhető játékkal van dolgunk, amely azonban közel sem hibátlan. Az igyekezetek ellenére vannak olyan elemei a Destiny-nek, amelyek egyesek számára nem kielégítők, sőt akár zavaróak is lehetnek. A másik problémát a tartalom hiánya jelenti, valamint a túlságosan is önismétlődő részletek. Ezt azonban az érkező frissítésekkel ki lehet majd küszöbölni.

Természetesen a végső döntés a vásárlók kezében van, így a következő pontszámok leginkább csak iránymutatóak lehetnek.

Azóta történt

Előzmények

  • Aranylemezen a Destiny

    Bő két hét van a Destiny megjelenéséig, de a fejlesztők úgy ítélték meg, hogy ideje befejezniük a munkát és a sokszorosító üzemekbe elküldeniük mindazt, amivel eddig végeztek.

  • Destiny premier videó

    Szeptember kilencedikén érkezik a Bungie legújabb játéka, a Destiny, amelyhez a kiadó már most megnézhetővé tette a debütáló trailert.

  • Destiny videó: irány a Mars!

    Dübörög a heteken belül megérkező Destiny reklámkampánya is, most éppen a Marsról kaptunk egy kis bemutatót.

  • Nem lenne igazságos a konzolok közötti csata a Destinyben

    Az idei év egyik legnagyobb sikervárományosa a Halo készítőinek új játéka, a Destiny, amely szinte kiált egy platformokon átívelő többjátékos opcióért, de nem fog kapni.