Destiny videó: irány a Mars!

Elképesztően hangulatos videókat tudnak összevágni a Destiny lassan finishbe érkező változatából. Az biztos, hogy a Halo készítőinek új játékát nem aprózzák el a fejlesztők: számtalan helyszínen és számtalan eszközzel lövöldözhetünk kedvünkre az FPS nézetű szerepjátékban. Ezekből a helyszínekből láthatunk most egyet másfél percben: a konfliktus a jelek szerint a Marsra is elér majd.

A Destiny a Halo sorozatot létrehozó Bungie első, a Microsofttól független fejlesztése: egyes híresztelések szerint a fejlesztése több százmillió dollárba került,  a kiadó Activison azonban valószínűleg nem aggódik túlságosan. A játék nyílt bétatesztjébe több, mint négy és félmillióan csatlakoztak be, a stúdió elnöke szerint pedig az előrendelések megdöntöttek minden rekordot. A Destiny jövő hónap elején érkezik PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, PC-s változatot hivatalosan még mindig nem terveznek belőle.

Azóta történt

  • Destiny: irány a Vénusz

    A Mars után a Vénuszt is szemrevételezhetjük a Destiny promóciós videóinak újabb fejezetében.

  • Destiny premier videó

    Szeptember kilencedikén érkezik a Bungie legújabb játéka, a Destiny, amelyhez a kiadó már most megnézhetővé tette a debütáló trailert.

  • Aranylemezen a Destiny

    Bő két hét van a Destiny megjelenéséig, de a fejlesztők úgy ítélték meg, hogy ideje befejezniük a munkát és a sokszorosító üzemekbe elküldeniük mindazt, amivel eddig végeztek.

  • Destiny: a PS exkluzív tartalmak

    A hamarosan megjelenő Destiny kapott egy PlayStation exkluzív tartalmakat bemutató videót a napokban.

Előzmények