Új hozzászólás Aktív témák

  • Senais

    aktív tag

    válasz Vartanus #2294 üzenetére

    az általad felsorolt jelöltek közül szerintem bizton állíthatom, hogy a zte adja a legtisztább és legszebb képet, a +1 gb ram persze hogy megéri a felárat, bár döntsd el, hogy mire használod a telefont. Ha abszolút nem játszol vele akkor felesleges a 2gigás verzió (szerintem). Bár ami inkább megérné a felárat a 8gb rom amit a 2gigás verzióval kaphatsz csak meg.
    Nekem csak pár hete van meg a teló, azóta egy szoftver frissítés érkezett (1.12-ről 1.13-ra). Szoftverre nem panaszkodom, laggal, lefagyással meg egyébbel nem találkoztam még.
    Recoveryt rootot meg ilyeneket könnyen feltehetsz majd Laza fórumtársnak köszönhetően, tényleg csak pár gombnyomás :) Habár mindez felesleges szerintem, mivel mint mondtam szerintem több mint jó a gyári szoftver.
    A leghardverigényesebb játék amivel játszottam rajta az a galaxy on fire 2 HD, ami gond nélkül ment rajta.

    Végül pedig... Redmi 1S-ről váltottam, mert azon a telón halom f*s volt a ramkezelés, amit egy idő után biztos kijavított volna a gyártó, csak nem volt türelmem kivárni... Nem bántam meg, hogy lecseréltem, a V5-nek nincs gondja a ramkezeléssel, szebb kijelzője van és az akksi is jobb.

    Ez mind az én véleményem, az én szemszögemből van.

    "Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen

Új hozzászólás Aktív témák