Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
-
GAMEPOD.hu
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
van itt ez a 3d előzetes. bármilyen 3d-s videót nézek, "normálisan" behozza (van hozzá gagyi zöldmagentás szemüveg, de azért látható egy picit )
de ennél a videónál teljesen széthúzza a képet, ha ilyenre állitom.
-
ledgeri
nagyúr
Csak akarok hozzászólni egy vididhez: ha akarom 3 csatornám van, és bármikor lehetne több is... (gmail a belépő..)
(#1051) akyyy ezt a sort is végig kéne már néznem
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ATSSHD
csendes tag
[link] xDDD
-
enginev3.0
félisten
Mivan ezzel a ....-ral? Úgy tölti be a videókat mintha betárcsázós internetem lenne, ráadásul magától átrakja 240p-re vagy rosszabbra, és néha még visszaállítani sem engedi
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tkesy
őstag
Most mit változtattak már megint?
Mert nálam (IE10+WP7) megszünt a teljes képernyő, csak a böngészön belül teszi ki nagyképre (tehát látom a böngésző fejlécét és a tálcát) ehhez kb 5 fps társul max cpu (sandy) használat mellett, és hiába állítom át fHD-ra, olyan mintha 480p-t nagyítottam volna ki.... extraként megjelent egy lejátszási sebesség állítási lehetőség is... chorme alatt viszont ilyen nincs, ellenben ott meg minden "normálisan" működik...
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
enginev3.0
félisten
Megváltozott a youtube, eltűntek a 480p videók, legalább is nálam
Csak 360 meg 720p van, meg gondolom 1080pRemélem visszarakják a 480-at ...
-
VBenc
tag
és megtörtént a bemutatkozás emberek
Mondom de mondom!!
-
ATSSHD
csendes tag
[link] ez közel volt
-
k810
aktív tag
Valaki megtalálta már az "új" YT felületen a kész, más által feltöltött, komplett lejátszási lista mentési lehetőséget?
Huawei P30 Pro/Galaxy S24 Ultra
-
Abrion
senior tag
Hali
Nem hiszem el, elözö héten még jó volt a yt, írtam is pár videóra üzenetet, most meg ezt írja ki amikor írok valakihez "Hiba történt. Próbálkozz újra."
Mit csináljak?[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
Hali!
Másik böngészővel? Flash player frissítéssel? Böngészőből mindent törölj ki, előzményeket, cookie-kat...úgy sem jó?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Abrion
senior tag
válasz csabyka666 #1063 üzenetére
nem sokal később az üzim írása után a ytre mentem és kérte hogy telepítsem fel az új flasht, feltelepítése óta jó minden
kösz a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
sportsman
csendes tag
Hello!
Segítséget szeretnék kérni, kb 1 hónapja telepítettem a Windows 8 oprendszert.
Nem tudom van e összefüggés a problémával, de a Youtube videók megállnak a bufferelésbe, sokszor megakadnak és ha megállítom a videót a töltés is megáll. A netet teszteltem az jó!
A többi számítógépről is jól működik. Hogyan oldhatom meg a problémát? Elég zavaró.Olvastam több külföldi megoldást, a cache kiürítés nem segített. A Html5 engedélyezés sem.
Előre is köszi ha valaki tud segíteni! -
sportsman
csendes tag
válasz csabyka666 #1067 üzenetére
Igen, IE-vel ugyanott megáll pl ennél a videónál:
http://www.youtube.com/watch?v=McV-ridezgwMozillát nem próbáltam, de megmondom őszintén, hogy én a Chrome-ot szeretem, idáig semmi gond nem volt vele!
Elindul az elején tölti kb a 10%áig és megáll.
akkor is megáll más vidóknál ha én pause-olom,
vagy azoknál is véletlenszerűen is. -
csabyka666
veterán
válasz sportsman #1068 üzenetére
Első körben mindenképp megpróbálnám Mozillával is, illetve előbb a Flash playert célszerű frissíteni. Ha egy szűz böngészővel és a legfrissebb Flash playerrel is megáll, akkor próbáld meg BSPlayer-rel nézni a videókat. Kicsit körülményes, de mindössze pár kattintással több, mintha a YouTube-on néznéd. Linket kimásolod, BSPlayer-ben beilleszted, és nézheted is.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Zotya21
senior tag
Hát sajnos eljött az amit multkor már mondtam hogy ránk kényszerítik az uj csatornát :-(((
azt írja 5 nap és auto frissíti
[ Szerkesztve ]
https://500px.com/slayer_art
-
Fecogame
veterán
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
enginev3.0
félisten
-
Murphistic
aktív tag
válasz enginev3.0 #1072 üzenetére
Máskor is ugyanígy töltötted ki? Mert akkor lehet az a gond, hogy helytelen választ adtál meg. Az első kérdésnél pl. a C a jó (e-mailben és a fiókodban is lesz értesítés.)
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
enginev3.0
félisten
válasz Murphistic #1073 üzenetére
Nem tudom mi volt vele, IE alatt egyszer megcsináltam és rögtön jó lett
-
Zotya21
senior tag
válasz enginev3.0 #1072 üzenetére
öö ezt jólkell kitölteni
nem csak úgy ahogy jólesik
és fél év bünti is jár mellé nekem is folyamatban van
amugy ennnél
c
hamis
hamis
nemtom de sztem hamis[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Hogy lehet kikapcsolni azt a módot amikor mutatja a lejátszási sebességet is, mert rohadt idegesítő, hogy nem tűnik el ilyenkor az egérkurzor?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
BroCreSt
aktív tag
Ha linkelek videót, hova, és hogyan kell beírnom, hogy egy adott időpontól induljon a lejátszás?
Köszi!
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
Attix82
addikt
Nem vágom miújság most a Youtubbal, 1 videómnak a címét kicsit módosítottam ,de azóta is ellenőrzi a Bevételi lehetőséget. (2 nap)
Más is tapasztalt ilyen lassúságot?
-
SkyS1gn
félisten
Másnál is ilyen retek lassú a youtube?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
veterán
Nektek nem csinálja a YouTube azt hogy megakarok nézni 1 videót, és egyszerűen nem indul el? Ha csinálok egy oldal frissítést akkor megy egyből?? Nem rég kezdte el csinálni ezt. Van amikor jó, van amikor meg nem. Illetve nézek 1 videót, rámegyek a minőségnél hogy 1080p, de bszik átváltani
Nyomok rá 1 lap frissítést, erre ugyanúgy nem 1080p-be megy. Kész katasztrófa az egész.
iPhone 13 Pro Max
-
tombar
senior tag
hali!
van vmilyen plugin chromehoz, hogy csak flv-t használjon? a lerepült mp4ek lejátszhatatlanok. arra is gondoltam h az a csudálatos webm másnéven, de konvertnél sérült fájlt ír ki.
esetleg tipp h vso-n kívül mivel érdemes még próbálkozni? egy ideig jdowloaderrel szaladgáltam, de pár hónapja bedöglött és semelyik verzió sehonnan nem szedi le az aktuális tartalmat.
köszi előre isEverybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
Hariboo
csendes tag
válasz jozsi252 #1088 üzenetére
Ugyanez van itt is.. elinditok egy bármilyen yt video még a kezdésnél 00:00-nál megáll és vagy fél percig nem csinál semmit, aztán elindul minden f*sza majd egy idő után gondol eggyet és megint megáll csakugy és nem csinál semmit,majd megint megy tovább..nállam is csak mostanába jelentkezett ez a dolog.. nagyon idegesitő,remélem kijavitják hamar ezt a problémát..
[ Szerkesztve ]
-
tombar
senior tag
válasz Malibutomi #1092 üzenetére
összes böngészőnél ezt csinálja? am ez visszatérő yt betegség. most frissítették az oldalt meg a kezelőfelületet, aztán lehet h amiatt is szarakszik.
Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
bognar110
őstag
Sziasztok egyik hónapba beállítottam you tubeon az új dizájnt és vissza szeretném állítani a régire. Nem tudja valaki hogyan lehetne ?
-
válasz bognar110 #1097 üzenetére
Dehogy nem lehet, bár lehet nem olcsó megoldás:
How To Revert Back To The Old YouTube Channel Design -
Zotya21
senior tag
válasz MasterDeeJay #1099 üzenetére
hát amúgy kb ezt érdemelné az is aki kitalálta ezt a szart
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest