Új hozzászólás Aktív témák

  • emmm

    senior tag

    Na folytattam este én is.

    Elnéztem, a bevételem csak 400 körül volt, most mentem 500 fölé, és megvan egy új kontinens bónuszom is: egy 3. fejlesztési hely a fegyverekre :))
    Minden hely kitakarítva, 2. comm center is letéve, egy alien bázis előkészítve (felfedeztem a területet), ha kell, bármikor odamegyek. Már bevállaltam az első queen-t is: ezen a nehézségi fokon már sokkal durvább volt, a 3-4 kígyó helyett szó szerint özönlöttek a kígyók, egyszerre kb. 13 jelent meg egy körben!! Vissza kellett töltenem, hogy jó helyekre beállva, le tudjam szedni őket. A Guardian skill a specnek baromi jó, volt, hogy 2 kígyót is leszedett egymás után és még belelőtt egy harmadikba :DDD A pálya végén a kígyó főellenfelet ezúttal sikerült kiiktatni: ehhez kellet egy frozen grenade, meg egy stunolós ütés karddal (ezzel nyertem 3+2 cselekvési lehetőséget körön belül), és mielőtt elteleportált volna, sikerült megölni.
    Megpróbáltam a psi katonámmal egy insanity-t rátolni, mert az nekem már rupture-t adna (nagyobb sebzés mindekitől, aki támadja), de ilyen főellenfélre nem lehet ilyennel támadni, nem is engedi. :(

    Épp megtámadott az UFO, 3. alkalommal már nem tudtam előle elmanőverezni. Itt jött legjobban a stealth-os ranger: lelőttem az útjából az ellenfeleket, majd odamentem a toronyhoz, hogy rálásson; a többit már a sniper elintézte :)) Cserébe jött a következő queen: a berzerker is megjelent egy halom crysaliddal együtt. Nem volt vicces, de szerencsére le bírtam szedni annyira, hogy elmeneküljön. A mérgezés+egy acid gránát megtette a dolgát, minden alkalommal, amikor csinált valamit, szépen sebezte folyamatosan.
    Most egyelőre ott tartok, hogy lassan visszavonom a csapatot és lelölök mindenkivel pár alient, hogy szintet lépjenek. ;] Esélyük sincsen már.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák