Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz woodbear #30465 üzenetére
Pont egy nyomozást kezdtem el "Find out if the killer is still in judgment house" Itt tartok most. Na van ott az a szöveg, hogy "scour this room for information about the bell killer" ami nekem nem jelenik meg.
Bementem egy szobába volt egy átvezető animáció és kiírta az új feladatot ami, hogy kutassam át a szobát. Ilyenkor van egy apró számláló lent ami számolja hány nyomot találtam a szobában. Igen ám, de a keresés közben átmentem egy másik szobába ami önmagában nem lenne gond, mert egy kibaszott szellem vagyok a gond az volt, hogy ebben a szobában megjelent két démon ami meg is ölt engem. Ilyenkor no problem, mert simán visszatölti az előző állapotot, de most valamiért az új szobába rak be és hiába megyek vissza a nyomozandó szobába már nem dobja fel a kis számlálót, vagyis nem tudom a bizonyítékokat összeszedni.Hallod, első játékom amiben meg lett volna az 1000g de így baszhatom és tuti nem kezdem újra.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Revolut
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- PlayStation 5
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest