Új hozzászólás Aktív témák

  • krahu

    csendes tag

    Sziasztok!

    Érdekes problémával állok szemben, remélem lesz valakinek ötlete a megoldásra.

    Az a gond, hogy nem fut a Just dance sorozat egyik játéka se (2015 DVD-ről installálva, 2016 és 2017 demók letöltve) az XBox One -on. Régebben futottak, játszottunk velük (2017 demo kivételével ezt most akartam kipróbálni először), de most ha bármelyiket is indítom ugyan úgy viselkedik mindegyik. Indítás után kiírja a játék nevét kb. 5 másodpercre, majd eltűnik minden durván egy percre a képernyőről. Egy perc után magától visszatér az xbox főmenübe, ahonnét indítottam a játékot.

    Eközben csak az xbox gombra reagál. Ha ezt lenyomom, akkor feljön egy menü, ahol kiválaszthatom a játék elhagyását(quit). Ha nem nyomok le semmit, akkor ahogy írtam egy perc és xbox főmenü jön.

    Minden más játék problémamentesen fut, F1, Forza, Dance Central kinecttel, stb. Csak kinect-et használunk, nem használunk semmi mobil alkalmazást.

    Már leellenőriztem a net kapcsolatot minden rendben (Wifi és LAN-t is), kinect is működik, tesztjét is megcsináltam. Újratelepítettem egyesével mindegyiket. Semmi se oldotta meg a problémát, nincs semmi hibaüzenet, tanácstalan vagyok.

    Van valakinek valami ötlete?

    Köszi, üdv.
    T

Új hozzászólás Aktív témák