Új hozzászólás Aktív témák

  • XFishboneHUN

    senior tag

    válasz Spike60 #74528 üzenetére

    Nem tudom miért támadtad le szerencsétlen lmno-t ilyen agresszíven...

    A következő konzol generációra nem azt írta, hogy három-négy év, hanem amikor megjelenik az új erősebb Xbox, ami valószínűleg a jövő évi E3-on be is következik, vagy max Gamescom-on.

    Erősebb lesz ez 1000 %-ig borítékolható, viszont azt ne felestsd el, hogy egy PC-vel sosem fogja felvenni a versenyt, mert ezt egy adott konstrukcióra legyártják és jobb esetben bír a mai fejlődési ütemben, 3, nagyon max 4-5 évet.

    Ellenben egy PC-hez 3-6 havonta adnak ki új hardware-t, ami lehetővé teszi, hogy mindig jobb minőségben játszhasson az ember... Szóval egy konzol sosem fogja utolérni a PC-t. Ebből a mondatodból kirí "Már most is butított játékokról beszélünk PC verizóhoz képest... :W", hogy te ezt nem igazán bírod megemészteni, akkor meg vegyél hardcore PC-t és megoldva minden gondod. Így nem kell a falba verni a fejed felháborodva, azért, mert gyengébb egy konzol, a PC-hez képest, mint ahogy itt teszed meg ezt a mozdulatot.

    A többség, mint, ahogy én is azért vett konzolt, hogy elfogadható minőségben tudjon játszani, anélkül, hogy félévente kiadna 50-100+ ezer forintot PC hardverre 3-5 éves intervallumban. Sok a pixel huszár, meg fps vadász, akiknek ez nem megfelelő, de tipikusan ezek a PC-ről konzolt kipróbált emberek, akik természetesen csalódtak az adott generációban.....

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN

Új hozzászólás Aktív témák