Új hozzászólás Aktív témák

  • zkas90

    senior tag

    Ma "újrakezdtem" a játékot (QB), de nem a new game opcióval, hanem az idővonal elején rámentem a replayre és tádá.
    Sajnos nem tudtam felvenni hardra a nehézséget (azt majd tényleg new game kell), de szerencsére az történt amit akartam.

    Az első végigjátszásban megszerzett cuccok megmaradtak (elosztott képességpontok, megtalált dokumentumok - rádiók - gépek - stb stb).
    Sajnos nem lehet az összes képességet az elejétől használni, de amit lehet azt rögtön a korábban kifejlesztett szinten engedi.
    Másodjára nagyon pörgősen jutok végig a pályákon, nem kell gondolkozni, hogy mit és hogyan kellene.
    Csóri katonákkal úgy szórakozok már, ahogy kedvem tartja.

    Megéri-e többször végigjátszani?
    Nehéz kérdés. Egy biztos, csak akkor tudunk megtalálni minden feljegyzést, ha legalább kétszer végigjátszuk a játékot. Tehát a teljes képet csak akkor kapjuk meg, ha kétszer végigvisszük és az ellenkező döntésekkel, ahogy azt korábban tettük.
    Most következik majd az act3, így eddig csak az első döntés utáni változásokat láttam.

    Például az első döntés után (spoiler):
    Ha a PR döntést hozzuk meg, akkor a csajszi lesz velünk az act2-ben. Őt mentjük meg és ő lesz a harmadik, aki eljön velünk az uszodába. Ellenkező döntősnél őt ugye kinyírják, és a taxi sofőrt mentjük meg ugyanazon a helyen. Ha így döntöttünk, akkor megtalálhatunk majd egy Nickhez kapcsolódó feljegyzést, ami a csaj megmentésekor nem volt ott.

    BTW Nick sokkal jobb figura a csajnál (az ő nevére nem is emlékszem pl). Nagyon tetszik, hogy "bolond" és jók a beszólásai is.

    Játékmenetben igazából semmi lényeges nem történt. Ugyanazon a helyszíneken kellett végigmenni és ugyanazokat a dolgokat kellett megcsinálni.
    Az első videóban nagyjából 1 perc különbözött (a második videóban is csak annyi). Tehát a nagyja átpörgetésre került (de nagyon jó a rendszerük, mert nem kell várni a töltögetésre, hanem ahova tekerek 3 másodperc múlva már megy is a videó).

    Szerintem akinek tetszett a történet és szeretné jobban megérteni, annak mindenképpen megéri. Másodjára már nem fog 9 órát tartani, szerintem 4-5 óra alatt a végére jutok, de jobban megismerem az embereket, illetve még mindig bízok abban, hogy Paul karakteréről tényleg többet megtudok.

    Aki pedig okésnak tartotta a történetet és hiányolta a játékmenetet, az szerintem nem fogja elkezdeni másodjára. Nekik semmi extrát nem fog tartalmazni a játék (legalábbis ameddig én tartok és lehet az act3tól kezdve már teljesen más lesz a világ a másik döntéssel :D).

Új hozzászólás Aktív témák