Új hozzászólás Aktív témák

  • zkas90

    senior tag

    Fuh emberek lepörgött a QB stáblista.
    9 óra alatt Game process 90%, Game Completion 90%, Story 100% és Collectibles 72%.
    655 /1000 GS

    Nekem rettenetesen tetszett a játék. Továbbra is minden Remedy által készített játéknál előrendelő leszek. Az ajándékok nélkül sem sajnálnám érte a 15 ezret, hát még így.

    70% történet 30% játékmenet, de én ezt szeretem a történetalapú játékokban. Még a héten végigjátszom másodjára is az ellenkező döntésekkel.

    Játékmenet:
    A karakter irányítása végig megfelelő volt (egyszer ugrottam csak mellé dolgoknak).
    A fegyvereket is sikerült megtanulnom használni, így a korábbi "nagyot rúgnak" kijelentésemet visszavonom, egyszerűen én csináltam szarul.
    A végére már a képességeket is nagyon frankón hasznátlam, jól összekötöttem őket.

    Normal nehézségiszinten nem jelentett kihívást egyik ellenség legyőzése sem. Majdnem az összes halálom abból adódott, hogy türelmetlen voltam és/vagy nem jó döntést hoztam egy-egy szituációnál és rámdőlt egy kontéren, vagy ilyesmi. :D
    Egyszer haltam meg azért, mert lelőttek és egyszer azért, mert felrobbantottak mellettem egy kocsit.
    Így lett a végére 10 halál. Tehát fölösleges casual szinten elindítani, egyáltalán nem ajánlom. Legalább a normal kell.

    Minőség:
    A játék töltési sebességével több mint elégedett vagyok.
    Néhol éreztem egy kicsi fps dropot, de hangyafasznyit sem vett el az élményből.
    A grafika nálam tökéletesre vizsgázott minden tekintetben. Nagyon tetszett. Tény, hogy volt egy olyan szitu, amikor Paul feje elég gagyi volt, de egyetlen egy ilyenre emlékszem.
    Aki pedig abba beleköt, hogy amikor nevet Jack, akkor nevet a szája, majd utána rögtön mogorvára vált vissza, az a kákán keres csomót.
    A filmek minősége is tetszett. Akadás nélkül streamelte. Egyszer csúszott csak el a felirat, de ott is 3 sor után helyrejött.
    A színészek érthetően beszéltek, felirat nélkül is lehetett érteni a mondatok 90%-át közepes angol tudással is.

    Történet:
    Aki szereti az időutazós történeteket, az azonnal szerezze be. Semmibe nem tudok belekötni. Egyszerűen tökéletes. Nem nyáladzás, aki végigjátsza és nem akad fenn a játékmeneten, az a történetet imádni fogja.
    A rendező remek munkát végzett. Nem voltak egysíkúak a karakterek. Folyamatosan változtak a cselekménye előrehaladtával. A számomra unszimpatikus karaktert (akit ki akartam nyírni) is megértettem a végére. Igazából kicsit Paul fejébe szerettem volna jobban belelátni (remélem második végigjátszásra a többi videóval és mindennel többet megtudok róla). Hiába ő a "főellenség", valahogy tényleg karaktere és célja van. Nem az "én most gonosz vagyok indokok nélkül és utáljatok" típus, hanem tényleg érződik mögötte valami.

    Remek alkotás. Köszönöm Remedy. Aki szereti az ilyen történetalapú játékokat, az vegye meg. Aki viszont arra vágyik, hogy majd jól lelassítja az időt és istenfasza neo lesz a mátrixból, az csalódni fog szerintem. Azoknak is ajánlom, de ők tényleg várjanak egy leárazásra (ha előrendelni nem rendelték elő).

    A stáblista utáni meglepetésre a reakcióm:

    MI A FASZ?!

    :R :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák