Új hozzászólás Aktív témák

  • zkas90

    senior tag

    válasz Jovanny2 #61641 üzenetére

    Az otherworldös kritika után bakker alig vártam, hogy emberi áron hozzá juthassak. Nagyon szerettem a singleplayeres lövöldéket. Az alap történet is tetszik, mert ki ne szeretne nácikat ölni.
    Valahogy viszont az egész nem jött be. Lehet egyébként a rosszullétek nyomták rá a játékra a "nem jön be" élményt, mert így tény hogy nem tudtam belerázódni.

    Amit nem értek, hogy játszottam már nem 1 játékkal és nem is kevés játékóra van mögöttem. Ennyire rosszullétet még egy alkotás sem okozott. Volt már olyan hogy sötét szűk labirintusban kellett botorkálnom hosszú percekig és ott kellett hagynom, mert egyszerűen nem bírtam, de itt nem erről van szó. Egyszerűen ahogy nézelődök a kamerával...blah :D pedig nincsenek irritáló színek. Nincs furcsa effektezés, meg úgy semmi nem jut eszembe, de mégis.

    update: Azért az old blooddal kezdtem, mert az egy előzmény játék. Dettó ugyanaz a játék, mint a New Order, csak egy kis történetet mesél el. Ezért nem próbálkozok egy ideig meg a NO-rel sem, mert a játék ugyan az lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák