Új hozzászólás Aktív témák

  • sirszevenap

    addikt

    válasz Buster17 #60710 üzenetére

    Akkor a te problémád ( igen most már tényleg rád gondolok :DDD ) azért van.

    3 Nat Type van: Strict, Moderate, Open.

    Az Openre kell törekedned, ekkor a legzavartalanabb a kapcsolat. Moderate-nál tudsz multizni viszont bizonyos funkciók mint pl Party, Chat nem működhetnek. Strict -et meg azonnal orvosolni kéne, mert még a Latency-d is az egekbe lehet azon kívül, hogy nem talál embert a játék.

    Itt egy leírás. EZ alapján járj el.

    Ha nincsen "nyilvános" IP címed, akkor sajnos soha nem lesz OPEN a NAT type-od. Ez az xbox oldalán hivatalosan feketén fehéren le van írva. Ajánlják, hogy vedd fel a kapcsolatot az internet szolgáltatóddal és igényled a nyilvános ip-t ha lehetséges. Én is ezt tettem, azóta folyamatosan OPEN a NAT type és semmi probléma nincs. Ilyen IP cím hiányában én hiába csináltam végig a leírást amit linkeltem, sehogy nem lett OPEN csak esetenként egy két percre.

    Ui:. Azt, hogy nyilvános e az IP címed a következő módon ellenőrizheted:

    1, Nézd meg a routerbe szereplő ip-címet. Ez TP link routereknél a főoldalon lesz. Vagy bármi más routernél a LAN menü alatt találod meg.

    2, A What is my ip? oldalon ellenőrizd, hogy egyezik e a routeredben szereplő IP és az oldalon látható. Ha igen akkor nyilvános IP címed van így megfelel az xbox-nak. Ha nem, akkor vedd fel a szolgáltatóddal a kapcsolatot és kérd tőlük.

    [ Szerkesztve ]

    Bankkártyával? Hát persze!

Új hozzászólás Aktív témák