Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RAMb0

    tag

    válasz tunkiih #53950 üzenetére

    Sziasztok,

    TP-Link-es router-en keresztül valaki használja a Boxot?
    Nekem otthon egy 300-as N-es van, de tartok tőle, hogy sok neki a Box-al együtt a kliensek száma. (pl. megy az asztali gép, de nem töltök le vele épp, lóg rajta 2 telefon WiFi-n egy NAS kanócosan, illetve egy Noti, amin szintén le van állítva a letöltés, mert Skype hívást intéznék a Boxon) De valamiért mindig elkezd lehalni, és kétlem, hogy a 100-as Digis net lenne a ludas érte.

    Szóval tartok tőle, hogy router csere kell. :( (FW-t nem bántanám (és lehet nincs is már frissebb belőle), mert egyszer szívtam vele egy éjszakát, mire észhez tért utána) Illetve tudom, olcsó húsnak... De amikor vettem, ilyen még nem volt, amire kellett, tökéletesen jó volt. Valahogy úgy érzem, hogy a Box-on a Skype videóval már sok neki így a minden más mellett.
    Ki milyen router mögül használja? (elég a márka, ill., hogy milyen WiFi sebességet tud Mbit/sec-ben)

    Köszönöm.

    Más: FPS-ben lehet tudni, hogy melyek amik célzás rásegítéssel mennek (úgy hallottam, hogy azok talán élvezhetőbbek)? PC-ről jövök, így irdatlan szokatlan a kontrolleren nézni-mozogni-célozni, annyira megszoktam az egér-bill. kombót. Eddig a Metro Demo-kkal próbáltam ki, hátha meg tudom szokni, de valahogy nem... :( (a gépem meg már nem bírja ezeket, így újabbakkal sem próbálkoznék már rajta, max. CS:GO, de az csak PC only ugye) Szóval értitek. :) :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák