Új hozzászólás Aktív témák

  • pCarsHungary

    csendes tag

    válasz bulikavagyok #50987 üzenetére

    Sziasztok Mindenkinek!

    Igen, kijött már a patch. Sok szemmel látható változást nem hozott a játékban, inkább csak a kisebb-nagyobb stabilitási gondokat javították.
    Ha gondolod, akkor minden este tartunk az éppen aktuális heti futamunkra szabadedzést általában 18 órától, de igazán fél8-8 körül szokott beindulni a buli.
    Pillanatnyilag 3 kontrollereseünk van, a többiek mind kormánnyal mennek (nem rosszul! :D ) ha gondolod 18-19 órától legyél online és behívunk a lobbyba, ahol kérhetsz tanácsot a kormánybeállítást illetően, illetve autó beállításban is tudunk segíteni.

    Aktuális futamunk az Oschersleben GP-n lesz GT3 autóval. A játékban állíts dátumnak 2015. Okt. 4-e 17:00-t. az időjárás pedig clean-light cloud. Nah itt fut most a mezőny eleje 1:28:5xx és 1:29:5xx között!

    Este szívesen látunk bárkit köreinkben, még akkor is ha csak szeretné valaki megismerni a csapatlégkört és az alapján eldönteni, hogy merre tovább! A szabadedzéseink egyben "nyílt napok" is mindenki számára!

    Aki szeretne részt venni valamelyik nap a szabadedzésen, az legyenszives barátlistára felvenni a három Csapatvezető közül valamelyiket:
    NavyFlipper HUN
    Zsozsa
    Haszilard

    Érdeklődéseiteket előre is köszönjük!

    Üdvözlettel:
    Project Cars Racing Hungary

    Project Cars Racing Hungary - Online versenyek szervezése Xbox-on - www.projectcarsracing.hu

Új hozzászólás Aktív témák