Új hozzászólás Aktív témák

  • boost

    addikt

    válasz DonDennis #4539 üzenetére

    Hát nem tudom, ebben is van igazság.

    Én pl azért rendelem elő a PS4-et ( és anno az XBO-t, mikor még nem tudtam eldöntnei, hogy melyik érdekel jobban) , mert nekem 2004 óta nincs játékra alkalmas PCm, és az utóbbi 1-2 évben azért a konzol színvonal eléggé elmaradt az átlag PC grafikától, ( itt nem többszázezres konfigra gondolok, hanem mondjuk 150ezresre). És szeretnék ismét kurrens játékokkal kurrens minőségi színvonalon játszani. lehetőleg minnél előbb, azaz karácsonytól.

    na ez volt az elképzelésem kb november elejéig. Aztán megláttam, hogy milyen fasza (Nintendo-s, tehát nem portok)játékok vannak, és jönnek WiiU-ra, és ráadásul már több 1080p 60fps cím van, mint amit eddig bejelentettek XBO-ra... Szóval most el vagyok bizonytalanítva. Vicces, hogy nextgen játékok közül idén magasan a Super Mario 3D World kapja a legtöbb pontot, tele 10 meg 9 és fél pontokkal. De talán marad a PS4.. meglátom... két asztali konzol nem kell.

    A most kiváróknak azért abban is igazuk van, hogy ha most kell gariztatni, vagy rossz, akkor most vár egy-két hónapot kb, mire kap új konzolt. ( én így képzelem el). Tavasszal meg visszaviszi, és elhoz egy másikat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák