Új hozzászólás Aktív témák

  • Def26

    félisten

    Emlékeztek még Adam Orth -ra? Ő volt az aki kijelentette, hogy miért baj, ha az xbox one online kapcsolatot igényel amikor szinte minden berendezésünk már netre van kötve, ezzel hatalmas negatív kampányt kapott az xbox one, ugye ez volt az első... Nos pár hónappal az eset után tegnap beszélt a dolgokról, a cikket itt olvashatjátok. [link]

    Ami megragadott a cikkben az az, hogy mekkora népharagnak volt kitéve ez a csóka. Zaklatták telefonon, emailen, személyesen, ezek mellett fenyegették őt és családját is még a városból is el kellett költözniük. Teljesen újra kellett építeni az életét személyi és anyagi értelemben is. Nagyon durva.

    "Ultimately we had to leave town to feel safe. We had to completely rebuild our life and fortify our digital life as well as all of our financial accounts in order to protect ourselves and our assets."

    Még pár hete olvastam egy Neogaf posztot amiben egy MS melós írt arról, hogy az xbox one ellen irányult népharag miatt elég sok szidalmazást kapnak ők is.

    Hihetetlennek tartom, hogy egy ilyen komoly, erős nép mint az Egyesült Államok lakosai, képesek ennyire ellenségesek lenni a saját termékük gyártóival, dolgozókkal stb. :(

    [ Szerkesztve ]

    Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

Új hozzászólás Aktív témák