Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz Xirtam #3360 üzenetére

    "De az is egyértelmű, hogy a Microsoft bő 1 éves hátrányban van. Mint gyártásilag, mint a gép elkészítésével. 2014 November lett volna a Launch, ezért sincs minden országban megjelenés. De nem hagyhatták, hogy 1 évet odaadjanak a SONY-nak."

    Mitol egyertelmu?

    Semmilyen hatranyban nincs a M$, nem a Sony hibaja, hogy egy ilyen sz@r konzolt sikerult osszetakolniuk, amivel Nintendo Gamecube szintjere sullyesztettek az X1-et mar megjelenes elott.

    X1 es a PS4 gyartasa juliusban kezdodott, semmi hatranyuk nincs , azert nincs Magyarorszagon rajt, mert vasarlo eroben kis piacokkal nem foglalkozik a M$ elso korben, sokkal fontosabb prioritasok vannak, kisebb gondjuk is nagyobb, mint a Magyar piaccal foglalkozni, eloszor USA-ban kene a kb. 2:1 aranyu PS4 eladasokkal kezdeni valamit, mert ez iszonyat nagy ervagas, masik fontos piac UK meg detto ugyanez.
    X1 exkluziv jatekok nagyon gyengen fogynak, es a fekete leves meg hatra van, amikor majd elfogynak az Xbox brand fanatikus elso koros vasarlok akkor kezdodnek a megnagyobb problemak.

    Sony azert foglalkozik elso korben Magyarorszaggal, mert eros nalunk az Xbox brand, tudja jol 1000-1200 gepet fog tudni eladni 3 honap alatt amit siman elotud teremteni, de pl. Lengyelorszagban ahol 30000-40000 konzol is elkelhet 3 honap alatt oda mar nem jut iden gep.

    Szerintem mindket konzol oriasi blama, mind teljesitmenyben, mind arazasban, az X1 mellett meg a Forza 5-on kivul nem szol semmi eszerv, csak a brand huseg.

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák