Új hozzászólás Aktív témák

  • thrill

    tag

    Új XO tulaj vagyok, pénteken kezdtem használni a gépet. Viszont folyamatosan szívok vele. Kíváncsi vagyok ez valami általános jelenség, vagy hibás a gépem.

    1. Akár lemezről, akár online installálok, szinte mindig jön "installation stopped" error. Ilyenkor meg is fagy a gép, nem reagál a kontrolleren egy idő után semmilyen gombra. Csak a power hosszú nyomásával tudom kikapcsolni a gépet. Ha sikerül is mondjuk a főmenübe kivergődni, vagy megnyomni a "console off"-ot, akkor se kapcsolódik ki a gép, csak feket képernyő és villog az Xbox jel. Eddig mindig sikerült folytatni az installálásokat ezek után és be is fejezni, de elég szívás így használni a gépet.

    2. Ami még fura, hogy ha a settingset megnyitom, akkor nekem elsőre fixen a preferencesbe dob. Ha kilépek, meg vissza (xbox gomb) akkor már rendesen a settings főmenüjébe kerülök. Ez normális?

    3. Hülye fejjel felraktam az új system update-et, hátha attól jobb lesz. Persze hogy lefagyott aközben is. Xbox supportossal beszéltem, de egy elég sötét tagot kaptam. Más rendszer visszaállítást csináltatott volna velem. Nyomtam egy sima restartot és bebootolt a cucc, azt is mondja hogy fenn az új firmware, de szerintem nem teljesen fejezte be. Holnap majd csekkolom, mennyire működik, most nincs kedvem tovább éjszakázni.

    A leírtak fényében lehet valami HW-s baja a gépemnek? Tudom is én, vinyó, vagy más gond? A masina kínai gyártmány, Kinect nélküli alap változat (játék nélküli csomag). Hangosnak nem hangos, semmi más gond nincs vele az említetten kívül. Ha küldeni kell netán, mennyi idő szokott lenni a javítás/csere?

Új hozzászólás Aktív témák