Új hozzászólás Aktív témák

  • st6969

    őstag

    Sziasztok,
    Segítsetek, kérlek. Sajnos teljesen vakon vagyok, egyáltalán nem értek hozzá. Elkezdtem olvasni az összefoglalóban lévő linkeket, de sok az infó (ráadásul most munkahelyen vagyok, ahol blokkolják a "game" tartalmú oldalakat :DDD).
    Jelenleg egy XBox 360 van itthon, szeretjük, meg is tartjuk, mert van hozzá Kinect, meg dobszett, és ezek azért elő szoktak kerülni.
    Viszont elgondolkodtam, hogy jó lenne valami újabb széria. Kizárólag használtban gondolkodom (anyagi megfontolásból).
    Úgy néztem a használt hirdetésekben, hogy ~50ezertől már elérhetők Xbox One gépek. Viszont itt meg is akadtam: van One fat, One S, One X (ez drágább), ezekből 500GB, 1TB háttértárral. Szerintetek milyet érdemes keresni? Nyilván a One X a legjobb, de érdemes azt a 20-30ezret pluszban rászánni, jobb, gyorsabb, megbízhatóbb annyival? Érdekelnének a gyakorlati tapasztalataitok ezzel kapcsolatban. Szóval milyet nézegessek?
    Aztán, ha sikerült kiválasztani, mire érdemes odafigyelni használt gép vásárlásakor? OK, külsőleg ne legyen nagyon leharcolva, de honnan tudom, hogy "belülről" is OK?
    Láttam olyat is, hogy egy csomó játékkal telepítve kínálják. Ezt hogy kell érteni? Gondolom a jelenlegi tulaj accountjával lettek ezek megvásárolva. Hogy fognak ezek az én tulajdonomba kerülni? Át lehet ruházni a tartalmat egy másik felhasználónak?
    Egyelőre ennyi, előre is köszönöm :R

Új hozzászólás Aktív témák