Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz Micsurin #223685 üzenetére

    Elvileg:

    "Easily control your Xbox One system with the convenient officially licensed Talon Media Remote for Xbox One. Want quick and simple access to all your favorite movies, TV shows, music, and videos, as well as complete control of channel and volume for your TV? Coordinate your system with the Talon Media Remote and stay in charge right from the comfort of your couch. With motion activated backlit buttons, a soft rubberized texture, and D-pad/A,B,X,Y button control, youll have everything you need for a complete Xbox One experience."

    Kipróbálni nem nagyon tudom, mert nekem TV boxra jön be a jel, az továbbítja a TV -nek. Digi verzió, amivel szinte semmi nem kompatibilis. Tehát az se jelentene semmit, ha nem menne. Meg az sem, ha irányítja.

    Programozásra viszont nem látok opciót, de még nem ástam bele magam. Egyelőre annyit állítottam be rajta, hogy tudja vezérelni Xbox -on keresztül a TV hangot. Tehát nem a TV boxon keresztül.

    Szerk.:
    Egyébként biztos nem több profilos akkor sem, ha megy. Van egy Sony multi távirányítóm, ott például külön gomb van minden profilnak, hogy kényelmesen és gyorsan el lehessen érni.

    TV adást úgy lehetne talán vezérelni róla, ha a TV box HDMI kimenetről bemegy az Xbox HDMI bemenetre. Onnan pedig ugye eleve megy a TV -re. Viszont túl sok köztes eszköz miatt nekem kicsit zajosabbnak tűnik a kép.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák