Új hozzászólás Aktív témák

  • hsrasus

    aktív tag

    Sziasztok,

    Nemrég vásároltam egy XBOX One Elite gépet és gondoltam követem egy ideig a topikot, hátha megtudok valamit abból, ami nem világos számomra, de sajnos nem igazán találtam választ arra ami engem érdekel és mivel ez életem első konzolja, ezért lenne néhány kérdésem, melyek a következők lennének és amiben remélem tudtok segíteni:
    - Van értelme, vagy be lehet még így is regisztrálni a gépet, h már használt és a 3. tulaja vagyok neki, illetve miért jó nekem, ha megteszem?
    - Honnan tudom biztosan, h maga a gép is Elite (SSHD-vel) nem csak a kar, le tudom ezt ellenőrizni valahogy?
    - Nekem nincs rajta magyar nyelv (nem gond csak fura), de láttam, h egyeseknek már van, ennek mi az oka?
    - Nekem 3D TV-m van, de mikor be akartam állítani a 3D opciót az XBOX-on nem engedte, azt hazudva, h nem +D TV-m van, ez miért lehet?
    - Próbáltam azt is beállítani, h ha bekapcsolom az XBOX-ot akkor kapcsolja be a TV-t is, de ez az opció sem akar működni, holott a HDMI kábelt direkt a TV HDMI(ARC) portjába dugtam, ez a funkció nem működik, vagy csak régi (2013-as) készülékeken nem működik, esetleg másik kábel kell hozzá, netán elbaltázok valamit?
    - Be lehet-e állítani a hátteret valami téma szerint, vagy csak a színeket lehet változtatni, ha csak a színeket, akkor hogyan lehet visszaállítani, h kiírja, h XBOX?
    - Az alap oldalon (nem tudom mi a neve annak a képernyőnek, amire betölt miután bekapcsolt) mindig azok az alkalmazások vannak, amit legutóbb használtam, viszont be lehet olyat is állítani, mikor a játékok vannak a teljes képernyőn, de olyat nem találtam, h fixen ki legyen téve egy nem játék alkalmazás valamelyik csempére, (pl.: PLEX) ezt meg lehet valahogy oldani?
    - Megdöbbenve tapasztaltam, h bár internetszerte beharangozták és az ingyenes játékok között szerepel is a COD Warzone, mégsem tudok vele játszani, mert valami előfizetést kér, ez miért van? Ez azt jelenti, h ha nincs előfizetésem, csak a lemezes játékokkal tudok játszani?
    - nagyon nagy kedvencem volt valamikor a Race Driver Grid, azt tudom, h megjelent anno XBOX 360-ra, de arról tudtok, h megjelent ONE-ra is, vagy azt már felejtsem el?
    - Gyakorlatilag azzal van tele a topik utolsó 1000 hsz-e, h mindenki váltogat valamilyen előfizetést valami másra és h az mennyi idő meg ilyenek. Miért jó nekem bármilyen előfizetést használni, ha egyszerűen nincs elég időm, h játsszak? (Én nem gondolnám, h havi x ezer forintot megér nekem a havi 10 óra játék) Milyen egyéb előnyöket ad azon kívül h elérhető sokkal több játék, mint előfizetés nélkül?

    Elnézést a nagyon szájbarágós kérdésekért, végigolvastam az összes összefoglalót, de nem lettem igazán okosabb az engem érdeklő kérdésekben. Köszönöm előre is a segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák