Új hozzászólás Aktív témák

  • FefeeX

    veterán

    válasz karakpecze21 #21574 üzenetére

    Visszamigrálod magyarra, azt hiszem, már havonta lehet. Aztán átállítod a régiót USA-ra, USA címmel, és elvileg kell tudnod fizetni kártyával. A Paypalnál ugye tudja a címed és ha magyar címre vagy regelve Paypalon, azt lehet, hogy azért nem fogadja el... Hogy a címekkel lehet-e bűvészkedni Paypalon is, azt sajna nem tudom :)

    B3ny00: DHL-en adták fel, itthon a MPL szállítja valamiért... Tegnap volt egy sikertelen kézbesítés (amiről semmi infót nem kaptam, csak minden nap nézem a trackinget), fél délelőttöm ráment a telefonálgatásra, de most már tudom, hova kell mennem érte, így ma meglesz. Amúgy for info szeptember 30-án rendeltem be.
    Ha beledöglök is kipróbálom ma, az asszony nézhet tévét, én meg szerzek 3méteres HDMI-t a Kácsában, aztán max rákötöm az erősítőt a monitorra ;) Várom már hogy átköltözzünk, aztán akkor mindenki azt csinál amit akar és senki nem zavarja a másikat :)

    godzsy2: a billing address hiánya probléma lesz valószínűleg, mert az ÁFÁt ahhoz képest igazítja... Mondjuk nem egy nagy durranás keresni egy éttermet Portlandben vagy hasonló :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák