Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Sziasztok!
    Olvastam a GYIK-ot és kerestem a topikban visszhang kulcsszóval minden fellelhető hozzászólást és választ elolvastam de nem találtam megoldást a problémámra.

    Adott:
    Három játékos és a COD: MW játék.
    Robi - Xbox One-ról.
    Laci PC-ről.
    Én PC-ről.
    Mindhárman headsetet használunk és a játék beépített voip kommunikációját.

    A probléma:
    Robitól visszahalljuk magunkat. De nagyon dulván. :DDD Az amit mondunk egy az egyben visszajön az ő mikrofonján keresztül, hangosabban, mint ahogy egyébként Robi-t halljuk, kb 1.5-2x olyan hangosan. Lacitól nem jön vissza hang sem akkor mikor Robi beszél, sem mikor én. Tőlem sem megy vissza hang mikor Robi beszél vagy Laci. Egyedül Robitól jön vissza minden amit én mondok vagy amit Laci. De tényleg sokkal hangosabban, mint ahogy Robit halljuk mikor beszél.
    Robi is fülest használ, amit a kontrollerbe dug, ilyet:

    Mi lehet a probléma? Vegyen egy "normális" fülest? Mi a garancia, hogy azzal jó lesz? Ez játék specifikus probléma vagy hardveres? Esetleg lehet a jack kiosztás/beosztás problémás az ilyen noname kínai fülesekkel? Jack adaptert kellene venni? Ha igen milyet? (Azt lehet tudni, hogy az xbox one milyet szeret?)

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák