Új hozzászólás Aktív témák

  • GalaHU

    őstag

    válasz WinZol #206360 üzenetére

    A G920-el azért több baj is van. Egyrészt egy 20 éves foldozgatott technika, ezen az árszint környékén már szíjhajtásos példányokat is lehet venni Thrustmaster vonalon, amik sokkal jobbak. A Logitechből egyedül a pedál ér valamit, a Base-re, rim-re máshol csak jobb megoldás van.

    Az esetedben viszont egy 11 éves srácnak még ez is bőven overkill, fölösleges ennyi pénzt adni érte. Egyrészt amiket írtál játékok egyáltalán nem kívánják meg, másrészt lehet hogy maga a kormánnyal járó macera (előszedni, összerakni, elpakolni vagy faterékkal veszekedni) be sem jön, a vége húsos bukóval való eladás lesz.

    Azt javaslom hogy ne új kormányba gondolkozz, hanem egy (esetleg még garis) használtban, hogy egyáltalán bejön-e a dolog. Ha ragaszkodsz az újhoz, akkor a Thrustmaster TMX majdnem egy huszassal olcsóbb (igaz a 2 pedálos kivitelnél nélkülözni kell a kuplungot, de H-s váltó nélkül azért ez nem nagy érvágás). Ha bejön a dolog, akkor a Thrustmaster vonalon bőven van lehetőség fejleszteni (jobb kormányperec, 3 pedálos pedálszett, normális H-s váltó) Ha meg nem, kisebb a bukó... :)

    Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

Új hozzászólás Aktív témák