Új hozzászólás Aktív témák

  • PappZ75

    tag

    Sziasztok!

    Remélem jó helyre írom a kérdésem.
    A kisfiam szeretne XBOX ONE-ról FaceCam videót készíteni amikor játszik a játékról.
    Igazából nincs ezen a téren gyakorlatom, azaz teljes az ismerethiányom. De ezt szeretne ajándékba így hát meg kell oldanom :).

    Mi kell hozzá? Szoftver/Hardver? Hogyan kell ezt összehozni, azaz létezik e lehetőleg magyar nyelvű útmutató lépésről lépésre....? :)

    Adott egy XBOX ONE S (kinect nélkül)
    Közös hálózaton van vele egy Windows 10-es gép.

    Részleteiben:

    Azt tudom hogy a kontrollerhez kell egy headset, hangot rögzíti (18 eFt körül találtam is ONE-hoz való headset-et). Azt is megtaláltam, hogy twich-re esetleg beam-re lehet steamelni, hogy ott kép legyen kellene kinect, azonban ez nincs.

    Én nem feltétlen szeretném ha steamelne, de ha mégis gondolom YouTube lenne inkább a választása. Bár elvileg át lehet tölteni.

    Tehát mit is akarok? Video felvétel a játékról sarokban a fiam arcával és hangjával közben. Ezt vagy steamelni, vagy inkább csak egy video felvétel, amit utána vagy feltöltök, vagy sem, de legalább vágni lehetne.

    1. Mi kell ehhez nekem szoftver és hardver? Gondolom kell valami XBOX ONE-nal kompatibilis webcamera, ami az arcát felveszi. Mit ajánlotok? (Nem kell méreg drága nem feltétlen profi videó lesz én 9 000 Ft-ér kb ezt találtam: Microsoft LifeCam HD-3000), de ha van jobb ajánlat, írjátok meg!
    2. Ha nem gyári kinect lesz (már alig beszerezhető) akkor is a steamelős oldalakkal működni fog a ONE-nal kompatibilis webcam? Ha igen hogyan?
    3. Esetleg van-e valami oldal ami az ilyen amatőröknek mint én ad némi támpontot hogy kell összehangoljam? (Valami így csináld jellegű videó, vagy leírás lépésről lépésre, az sem baj ha magyarul)
    4. Tudom Windows 10-es gépre XBOX aplikáción keresztül át lehet adni a ONE képét, ott mivel és hogy érdemes a kisfiam hangját képét rákeverni és felvenni?

    Köszönettel vennék minden segítséget akár privátban is.

Új hozzászólás Aktív témák