Új hozzászólás Aktív témák

  • hardzsi2

    aktív tag

    válasz Lifer092 #163786 üzenetére

    Nagyon sajnálom, ami Veled történt, és teljesen át is érzem; ahogy az ügyedről olvastam (ill. az Euronics-beli hasonló kártya-gondról), elszoruló szívvel azonnal kibontottam a One X FH4/FM7 csomagom (eredetileg csak Karácsonykor tettem volna, de azt nem kockáztatom meg, hogy akkor essek pofára), természetesen árgus szemmel figyelve a leragasztásokra:
    nálam a külső (reklám) doboz rendesen le volt ragasztva az eredetinek tűnő, kerek ragasztóval, viszont magán a tényleges dobozon ezek fel voltak vágva. Elképzelhető, hogy a bónuszok betétele miatt, tehát lehet, hogy a bundle-k esetében így kell lennie, de azért nem jó érzés, hogy nem sértetlen az összes ragasztó.

    Szerencsére nálam az összes kártya benne volt, azon viszont meglepődtem, hogy a Game Pass-on azt írja, hogy 2018. június 30-ig váltható be -> ez most hogy is van; mikor a gépet nov. végén vettem? :F
    Ettől még vajon érvényes lehet?
    A gépet emiatt nem fogom Karácsonyig beüzemelni (így a GP érvényességét kipróbálni sem), továbbá cseréltetni sem: ha beüzemeléskor nem működik a GP, a számlával tudom igazolni, hogy lejártat adtak és cserélniük kell, de akkor is fura ez. Már az is fura eleve, hogy van rajta lejárati idő... eddig úgy képzeltem, hogy ezek az előfizetős szolgáltatások mindig a beaktivizálásuktól élnek a rajtuk lévő lejárati idő végéig, aktiválásig azonban sosem járhatnak le.

    Azóta válaszolt Neked az edigital? Ha igen, mit mondtak?

    flood-resistant mirror driller (cuccok: Skylake NUC és Xbox One X)

Új hozzászólás Aktív témák