Új hozzászólás Aktív témák

  • Timyyy

    őstag

    Sziasztok!

    Eljött ez a nap is, pedig nem gondoltam soha, de vettem egy One S konzolt, így 27 éves (női) fejjel. :DDD
    Mivel nemigazán volt ez betervezve, tök noobként állok itt és pislogok csak azokra, amiket írtok.
    Ezt a csomagot vettem BF-en 70-ért.
    Fogalmam sincs mit jelent a Gamepass amit kapok hozzá, se a Live Gold előfizetésről nem tudom, miért jó nekem. Van valahol ezekről magyar nyelvű összefoglaló, ilyen szájbarágós, hülyéknek? :))

    Ja és még van pár kérdésem, elolvasgattam az összefoglaló nagy részét, de nem lettem sokkal okosabb, mert aki még életében nem látott konzolt, annak nemigazán segítség amik ott vannak...
    Szóval egyelőre csak hazahoztam a cuccot és holnap este tudom majd kibontani meg kipróbálni.

    1. Milyen kábellel fogom tudni összekötni a tv-vel? Ez benne lesz a csomagban, vagy holnap hazafelé ejtsekútba számtech boltot?
    2. Valami OP rendszer van a gépen? (hangsúlyozom, soha nem láttam és főleg nem próbáltam konzolt, egy ismerősömnek sincs!)
    3. A 2 féle előfizu amit ajándékba adnak, miben különbözik? Az új játékok igazából nem érdekelnek, főként azért vettem, hogy kinect-ezni tudjak majd.
    4. És ha már kinect.... milyet kell vennem hogy össze tudjam kötni a géppel? Főleg az ilyesmi játékok érdekelnek, just dance pl, hogy barátnőkkel unalmas téli estén elszórakozzunk a lakásban... ezekhez a játékokhoz hol és hogyan tudok hozzáférni a legolcsóbban?
    5. Az ajándékba kapott forzát tudom tolni simán kontrollerrel? Kormányt nem akarok venni.
    6. Valami általános (magyar nyelvű), teljesen az alapoktól kezdődő leírást tudtok nekem linkelni? Hogy egyáltalán az alapfogalmakkal tisztában legyek. :))

    +1. Youtube-ozni ha tudnék rajta, az nagyon jó lenne... ez lehetséges? Mert a tv bxom pont bedöglött. :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák