Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz Bep #145490 üzenetére

    "Booty elmondása alapján manapság nehéz érvényesülni egy olyan AAA játéknak, ami nem tartja be ezt a szabályt, ezért jelenik meg egyre több társasági alapon működő termék."

    Mondjuk nem pontosan így szólt az eredeti (innen, 14. oldaltól kezdődik az interjú):
    "It's really difficult for anybody to think about making a large scale triple A game these days without having in mind a content and service plan that goes one to two years into the future out of the gate"

    Csak egy példa a közelmúltból (sajnos a kék oldalról, szigorúan NEM flame keltési céllal): új GoW, több mint 5 millió eladott példány. Nem nehéz egy játéknak érvényesülnie single-ként, csak jónak kell lennie, és megfelelő mennyiségű tartalmat kell rakni bele.

    Mondjuk aki a cikket írta, az is egy idióta, mert a Halo 5-nek volt single kampánya (az más kérdés, hogy szerintem vacak volt, de volt – pont végig lehetett nyomni egy free hétvége alatt).

    [ Szerkesztve ]

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák