Új hozzászólás Aktív témák

  • DaveHutt

    őstag

    Befejeztem a Monster Hunter: World-öt. Az igazság az, hogy a sztori már 100 órával ezelőtt befejeződött, a végtelen lootgrind pedig eddig tartott nálam (188 óra), egy fegyvernél, az ésszerűség keretein belül. Még több száz vagy akár ezer órát is beletolhatnék a játékba, annyi megtanulandó fegyver és harci módot hoztak el a készítők, továbbá a tökéletes endgame gearhez is kéne még néhány száz óra, annyi RNG faktor van a decoration farmolásban. Egyszerűen idővel nem bírom már. A szörnyeket már unos-untalan kiismertem, a legerősebb tempered szörnyek sem okoznak nagy fejtörést, viszont izgalmak mindig vannak, ugyanis lehetetlen mentálisan 100%-on teljesíteni órákon át, és ilyenkor jön is a büntetés.

    Röviden: egy rendkívül változatos és igen nagy precizitással megtervezett harcrendszerű, szerethető játék, ami hosszú órákra leköti az embert. Aki szereti a lootgrinder játékokat (Diablo 3 óta ez volt az első ilyen játék, ami lekötött ilyen hosszú időre), azoknak kötelező kipróbálni. Egyébként meg mindenkinek ajánlom, aki szereti az RPG-ket.
    Nálam az év játéka díjra esélyes, de megkockáztatom, hogy a Witcher 3 óta ez az utóbbi két-három év legjobb játéka, amivel játszottam.

Új hozzászólás Aktív témák