Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz pzstm #131186 üzenetére

    Ez azért hatalmas hír, tényleg le a kalappal. Ez egy olyan modell, ami nem kis fegyvertényt jelenthet a konzolversenyben.

    Néhány megjegyzés:

    1. Nem hiszem, hogy ezek a játékok kikerülnének a Game Passból, amíg mennek. Persze néhány év után, mikor már a kutyát sem érdeklik, vagy leállnak a hozzájuk tartozó szerverek, akkor lehet, de az már tényleg kit érdekel? Ez a bekezdés: "With the addition of more great games, new blockbuster releases and a new subscription offer, we are giving fans more choice and value in how they discover and enjoy games – purchase games for their permanent library or play through Xbox Game Pass for one low price." szerintem inkább azoknak szól, akik rájönnek, hogy úgyis csak 1-2 címmel játszanak, és nem akarják fenttartani az előfizetést, miután legközelebb lejár, gondolom ők kapnak egy EA Accesshez hasonló 10%-os kedvezményt a játék árából, amit meg akarnak tartani a szolgáltatás lejárta után is.

    2. Jön az új előfizetési rendszer, aminek épp ideje volt: "Our fans have also asked for more choice in the subscription offerings available for Xbox Game Pass. As part of today’s library expansion, we are also pleased to announce that we are working closely with our retail partners, such as GameStop, to offer a 6-month Xbox Game Pass subscription card for those fans who look for a variety of ways to purchase and enjoy new games and services. The 6-month Xbox Game Pass subscription card will be available at select retail partners for $59.99 beginning March 20." Még bedobhatnának egy éves előfizetési díjat is, vagy valami kedvezményt, ha az egyszeri user egyszerre fizet elő hosszabb időre Game Passra, és Live Goldra.

    3. Van azért még a projektben tartalék, és ezt ők is tudják, szerintem. Ilyen lehet az, amit én kezdettől fogva hiányolok, hogy nem minden régi GwG játék került bele a Game Passba. Van azért jópár olyan régi GwG cím, ami kimaradt, és ez valahol nem fair azokkal szemben, akik csak most kapcsolódtak be a rendszerbe, és kénytelenek pénzért megvenni mondjuk egy Forza Horizont, vagy egy Tomb Raidert (még ha csak gombokért is), ha ők is ki akarják próbálni ezeket a klasszikusokat, amiket a többiek már ingyen megkaptak, ha Gold előfizetők voltak. Nem lenne egy nagy veszteség nekik, ráadásul az itt is jelen lévő gyűjtők ekkora neveket úgyis behúznak a saját könyvtárba.

    De ez tényleg nem semmi, tetszik az irány, csak remélni tudom, hogy valami hülye korlátozással nem szúrják el. Még pár ilyen bejelentés, és megbocsátom a tizedesjegyeket. A kinect kinyírását nem, ahhoz majd még kicsit több kell, de figyelek...

    Szerk.: GM7QC-...-VJTXZ-t behúztam, ez a játék most tényleg érdekel, hétvégén próba. Köszönöm!

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák