Új hozzászólás Aktív témák

  • kazuma921

    aktív tag

    Egyébként erről mi a véleményetek?

    Phil Spencer véleményem szerint, egy nagyon fontos és jó, mindenki számára értékes dolgot próbál/próbált létrehozni, méghozzá azt, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek a játékok. Nem kellenek exkluzívak, mert az számít hogy játszol, mindegy milyen platformon. Emiatt nincsenek nagyon most Xbox exkluzív címek egyébként, más oka tudtommal nincs.
    Viszont a konzol exkluzivitását az Xbox nem tudja megrengetni, mert a PS4-nek jóval nagyobb játékosbázisa van. Ott pont az ellenkezője megy, minden exkluzív, még maga a konzol is, nem csak a játék. (no BC). Hiába próbál a Microsoft mindenhova eladni mindent, az emberek tudatában még az van, hogy konzolt az exkluzív játékért veszünk, de ezen az Xbox már túllépett, és mivel a PS4 pont az ellenkező irányba megy, ezért az MS kapja a savazásokat. Én egyáltalán nem vagyok ellene a PS4-nek, nem írom be minden random PS4 YT videó alá hogy az Xbox jobb meg egyéb fazsságok, de ki, milyen alapvető belső indíttatás által érvel amellett, hogy az jó, hogy egy darab játék, csak egy konzolra jelenik meg, és NEM LESZ ELÉRHETŐ A KÖVETKEZŐ KONZOLON? Mert a létező összes PS4-es (nyilván a tömegről beszélek, kivétel rengeteg van) erősen állítja, hogy nekik bizony nem kell BC, nekik jó az Uncsarted.

    Illetve van egy másik probléma, amiről sehol semmit nem olvastam még, pedig nekem azonnal szemet szúrt: Pókember játék konzol exkluzív? Ez most komoly? Egy olyan franchise aminek multiplatformnak kéne lennie? Mi lesz a következő? Csak az egyik oldal konzolján lesz elérhető a Star Wars, vagy mi? Nekem ez már inkább a kisajátítás kategóriája. Az még oké hogy egy konzol saját magának fejleszt játékot, az ilyen franchiseokat mint a Spiderman, pofátlanság exkluzívba vásárolni.

    Imádom a Playstationt. Volt 2., most épp van egy 3, remek konzol. A 4. is az, de félek rá vásárolni, gyakorlatilag bármit.

    [ Szerkesztve ]

    We aren't welcome in the heavens, our place is down there.

Új hozzászólás Aktív témák