Új hozzászólás Aktív témák

  • DaveHutt

    őstag

    No kicsit megkésve bár, de kipróbáltam én is a One X-et a Media Marktban Debrecenben. Először is, teljesen inkompetens a személyzet :) Kitettek egy Samsung Qled 130 centis tv-t és hagytak előtte bő másfél métert. Kénytelen voltam oldalról, távolabbról játszani, hogy belássam a kijelzőt teljes terjedelmében. Szerencse, hogy jók voltak a betekintési szögek. :) A tv-n nem tudták engedélyezni a HDR 10bitet, ez már az FM7 demo indításakor kiderült. -.-
    Kénytelen voltam elkérni a távirányítót és beállítani magam, játék móddal együtt.

    No ilyen intermezzo után, megfelelő távolságból nézve mondhatom, hogy ugyan gyönyörű a Forza 7 X-en, de nekem ennyit nem ér ez a félupgrade. Látom a 60fps-t, a magasabb felbontású textúrákat, de nem mondom, hogy hű de nagy ugrás. Legalábbis nekem nem, anno nagyobb wow faktora volt a One S-nek Forza Horizon 3-mal, korábbi laptopon töltött évek után. Megvárjuk a köv.generációt.

    Egyébként a marketing nem tudom milyen hatásfokkal dübörög, de a konzollal eltöltött 10 percem alatt kb. 10 ember nézte, hogy játszok a géppel. Ebből igazán egy apa-fia párost érdekelt (valszeg nekik van otthon Xbox), a többieken az értetlenséget láttam. Nem igazán tudták, hogy mivel játszom, átsétáltak a Play Stationökhöz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák