Új hozzászólás Aktív témák

  • #24720640

    törölt tag

    válasz Madoc #118186 üzenetére

    Xbox One X, de minek?? Nincs rá exkluzív se meg semilyen tartalom se, semmisenemse.... Csakapées!

    Erre hadd reagáljak, bármilyen elfogultság nélkül. Nálam egyik oldalra sem húz a mérleg, a Pro mellett ott figyel kedd óta az X, az előző genben meg öt évig csak X360-on toltam, az utolsó két évre jött be a PS3. Szóval egyik irányban sem vagyok elfogult.

    Az első két-három napban nagy volt az öröm, nagyon szép az új konzol, milyen csendes, döbbenet. Kipróbáltam a Gears 4 demót, amit engedett, játszottam vele. Aztán jött a tavalyi COD, igaz, ezt letöröltem 10 perc után. Majd aktiváltam a Gamer Pass-t, kipróbáltam az Inside demót, a State of Decay-t, töröltem 10 perc után. A Recore-ba is beleszagoltam, még fent van ugyan, de törlés sorsára jut.

    Most ott tartok, hogy nincs mivel játszani. De tényleg nincs. A kurrens multiplatform címeket, ami érdekelt, már rég kijátszottam Pro-n. És most jön a Microsoft igazi nagy csúsztatása.

    SENKI, mondom SENKI nem fog azért X-et venni, 40 ezerrel drágábban, mint a Pro, hogy ezer éves ratyadék X360 címmel tolja. Leszedtem a Gears 3-at. Imádtam anno, a kedvenc részem volt. Ez még X-frissítéssel is fájdalmasan ronda játék, hiába, a hat év az hat év!

    Nem lehet platform seller érv az, hogy de ezzel közel kétszáz, rég elfeledett, játékmechanikájában, koncepciójában, vizualitásában, mindenben elavult játékkal játszhatsz, amire ráhúzunk egy X-frissítést. De attól az a játék még ugyanolyan elavult, idejét múlt, és megsúgom, ronda marad!

    Az X-exkluzív játékok fájdalmasan hiányzonak az X mögül. Ez tény. Ha objektíven nézitek, még az elfogultak is erre bólogatnak. Sajnos a csőben sincs igazán újabb exkluzív, jövőre PS4-re jön legalább 4-5, X-re talán egyről tudok.

    Tegnap bent voltam egy konzolboltban. Az egyik fal, egy teljes fal PS4-es, új és (főleg) használt játékokkal volt tele. A másik oldalon csak egy polcnyi Xbox One játék volt. A tulaj szerint nem hoznak X One játékokat, nem pörög, nem is keresik őket. Sokkal nagyobb a PS4-játékok turnovere. Ez azért nem véletlen.

    Remek konzol lenne az X, tényleg. Kiváló hardver, halál csendes, mögötte egy olyan network, ami kenterbe veri a Sonyt. De játékfelhozatalban sajnos vérszegény.

    Megtartom az X-et, mert bízom benne, hogy két éven belül változik a helyzet, és a Microsoft is rájön, hogy el kéne már engedni a Forza és a Halo kezét, és új irányba rúgdosni a fejlesztők seggét.

Új hozzászólás Aktív témák