Új hozzászólás Aktív témák

  • Sentinel80

    aktív tag

    válasz l.skywalker #102382 üzenetére

    Amolyan játékos tragi komédia akart lenni, ahogy a pénzt hajszolják a microsoft\EA nál:)

    hasonló eszmefutattás:
    vedd meg ezt, hogy ahhoz jutva, kedvezményt kapj, a másik DLC jének, a második kampányára:D

    Amúgy jól mondták a fejlesztők, ha a battlefront 2 ba is megjátszák azt, amit az 1 ben, hogy jószerivel mintha a game 35-45 % kapnád csak meg, a többiért fizess tovább (no persze olyan DLC mappokért, amik jobbak mint gyárilag mellé adott). akkor az eléggé rombolni fogja az élményt.

    Én megnéztem eddig:

    Virtua Fighter V: Egyike azoknak a fight gameknek, amik eljutottak PC re is, ez a sorozat egyenlőre utolsó darabja x360 BC, élvezetes, de szerintem a Dead or Alive 5 last round jobb volt x360 on is grafikában, nemhogy a core fighters kiadása Xb1 re

    Payday 2: ez valami bankrablosdis akar lenni, de a grafikától nem voltam elájulva, a készítők szerint a bohocos bankrabló a menő és már emiatt izgalomba kéne jönnie a kedves játékosnak..

    DMC DE: ugyanaz ugye ami x360 on volt, de ez amolyan a profik által optimalizált kiadás - meghallgattak 1-2 fanatikus DMC st és az ötleteik alapján javítottak a játékélményen

    Bioshock Infinite: hangulatos, de nekem a kaland\rpg része nem hiányzik - látványra viszont nagyon rendben van. nagyon elmebeteg a világ amiben játszódik, amolyan alternatív múlt, ahol természetes katonák lelkének primitív marionet bábu szerű robotokba ültetése stb.

    A HALO 5 nem tudm ebben a hónapban fel megy-e:DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák