Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    Múltkori beszélgetés után megrendeltem a Xiaomi pumpát az Euronics weboldalán. Jó sokat kellett várni, de végül tegnap jött a mail, hogy átvehető a termék a KÖKI -ben.

    Ma be is mentem, majd hosszú várakozás (keresgélés) után kiderült, hogy a rendelésem mégsem érkezett meg. Ráadásul együttérző arccal azt is mondta a két eladó (az egyik valamilyen vezető volt), hogy mostanában sok ilyen van.

    Beszéltem utána a központtal, hogy mégis akkor mire lehet számítani. Mert ha mégis megérkezik, akkor ki fognak -e értesíteni újra? Mert az automata üzenet már ugye megérkezett.

    Szintén hosszú várakozás után azt mondták, hogy technikai probléma lehet náluk, mert ők úgy látják megérkezett, de a bolttal ők is beszéltek, és nincs ott a termék. Plusz nem tudják biztosítani a pumpát, mert nincs már készletük.

    Szóval ezek után senkinek nem ajánlom, hogy weben rendeljen tőlük. Tekintettel arra, hogy nem egyedi eset a bolt szerint. El nem tudom képzelni milyen minőségű rendszer lehet, amin több ponton is átcsúszik egy olyan termék, ami nincs náluk.

    Még jó hogy nem nagyobb értékű előre fizetett termék, mert akkor még ezzel is külön szórakozni kellene.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák