Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Van egy megoldás arra ha valakinek még nem sikerült belépni a Battlelogra a BF3 kapcsán.
    Mint ismert minden egyes EA games vagy Sports játék esetében használunk egy email címet s hozzá egy jelszót. ez volt a régi EA Account s mostanra Origin néven ismerjük.
    A legegyszerűbb megoldás az hogy megtudjuk hogy mik a saját adataink akkor azt kell tenni hogy az xbox.com oldalon belépünk a profilunkba és a keresőbe beírjuk azt hogy EA SPORTS, erre kapunk majd pár találatot s azt kell kiválasztani amelyik egy kb 40 megás APP ami ingyenes s ha a pc-n kiválasztjuk a megvásárlását akkor a boxunkra letöltődik a háttérben a kliensprogi. Egyébként sok hasznos dologra jó progi ( de erre most nem térnék ki hogy pontosan mikre) a lényeg az hogy amikor a Boxon letöltődik akkor a Game Library menüben keressük meg az EA Sports "játékot" és indítsuk el (Y gombbal).
    Miután betöltődik a képernyő kövessük az utasításokat s menjünk az EA Account Management fülreés nyomjunk A-t.

    Itt az EA Account email Adressnél láthatjuk azt az email címet amit az EA játékoknál használunk valamint van egy Update email Address/Password rész is itt megint nyomjunk egy A-t s itt tudjuk módosítani minden gond nélkül bármire jelszavunkat akár akkor is ha már elfelejtettük a régit.
    Ha mindezzel megvagyunk akkor lépjünk ki a programmból s innen elvileg egyenes út visz minket a Battlelog felé....

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Aktív témák