Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz Murder3 #48425 üzenetére

    Ne hari... de én azt látom, hogy Te a WoT-ot egyre jobban utálod.
    Ennek fő oka lehet, hogy úgy gondolod, a német tankok erős hátrányban vannak a többivel szemben. Ez már-már kezd rögeszmeként megjelenni a hsz-eidben.

    Ez az előitélet erősebbnek tünik, mint az én játékkedvem. Engem nem érdekel melyik tank mennyire nerfelt vagy OP, azzal megyek amelyikhez kedvem van. Főleg németekkel szeretek menni, de más nemzeteknél is van 1-1 kedvencem.
    És élvezem ezt a játékot.... elfogadom a kereteit, a hiányosságait még az user oldali tolerancia és intelligencia hiányt is. Ha lesz jobb netes-közösségi játék, amely jobban leköt majd, akkor abbahagyom.
    Neked is ezt ajánlom.
    ---
    ja igen.. a piac nem feltétlen a minőségről szól. Azt nagyon nehéz mérni. A darabszámot viszont elég egyértelműen lehet hasonlítgatni.
    Napi több százezer felhasználó szerintem siker az MMO-ban.

    (#48423) CactuS : Nem tudom még pontosan, nem vagyok DIO3 rajongó. A gyerekek tárgyálták hogy lehet majd venni extrákat is... és azzal sokkal jobb meg könyebb, meg valami izét is el lehet vele érni.. AZ én feladatom csak annyi hogy kordában tartsam a gépidejüket és értelmes feltételekhez kössem, a netes pénzkidobásokat,

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák