Aktív témák

  • babferi

    tag

    válasz Gyuri27 #48389 üzenetére

    Hat ezert ne hasonlitsuk a WoT-ot a WoW-hoz. Egy mar eleve fizetos MMO-RPG nyilvan szinvonalasabb lesz egy FtP jatektol (bar azok kozt is vannak nagyon jok) . Meg mar itt ezt sokan sokszor leirtak , de ez egy ingyenesen letoltheto/jatszhato jatek. Az ilyeneknel mindig nagyobb hatranyban van az aki nem tud vagy nem akar ra aldozni penzt , ebbe bele kell torodni. Azutan , hogy magasabb szinten meg mar elegge veszteseges tud lenni a jatek csak 2 dolgot tehetsz : hasznalsz egy T5-os kreditfarmolo tankot , vagy veszel premiumot/premium tankot (ez a modszer ugye lenyegesen gyorsabb, eredmenyesebb es kenyelmesebb) .

    Multikiller :

    En L100 loveggel hasznalom es szerintem igen jo kis gep. Ebben a formajaban igazi sniper tank ( bar kicsit sebez , de cserebe gyors es pontos). Maga a tank eleg lomhacska es a pancelzata sem valami acelos. Szoval nem egy kozvetlen kozeli harcra kitalalt tank , inkabb a tavolabbrol valo tamogatsara jo. Pantherrel es PzIV-el en hasonlo stilusban jatszom .

    [ Szerkesztve ]

    ... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...

Aktív témák