Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Blom #34538 üzenetére

    En is a KV-13-al es a Pantherrel szenvedek egyelore :)
    De remelem megeri a Panther 2 es a T44/T54 a szenvedest :)
    Es sokat fogok szenvedni az alap tank, a kiegyensulyozatlan sorsolas es a bena jatekosok miatt :K (persze en sem vagyok egy Michael Wittman :DD )
    A tegnap nekem is uvolteni vagy monitort fejelni lett volna kedvem.Karelian voltunk, vagy 10 tank elindul a fenti reszrol balra (az az oldal ahol fel lehet menni a dombra).
    Epp a JTvel voltam, ott pont jo megbujni egy szikla mogott es tavolrol loni azokat akik epp kibujnak a domb takarasabol.A masik oldalon volt 3 tank, es fonn a bazison kozepen 2 tuzer.
    A 3 tank surgette hogy valaki meg menjen arra az oldalra. Latom senki se indul vissza, jelzem, hogy akkor en visszamegyek.Kozepen meg jott 2-3 tank, ossze is akadtam egy Type/T44/T54 tankkal. Egyet belelottem de aztan megkerult es beszoritott egy sarokba es oldalrol szepen szetlott, pedig surgettem a tuzereket hogy segitsenek,de egyik sem lott oda.
    Egy hogy ennyi tapasztalt jatokos a fule botjat sem mozditotta, kiakasztott, sot a maradek 9 tankot is kilottek, nem tudom mi a fenet csinaltak ott...

Aktív témák