Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Rém #29640 üzenetére

    Hat persze egyertelmu, hogy mindenki mas szemszogbol latja ezt a dolgot.
    Amugy en is el tudnam mas jatekkal tolteni az idot, vagy mondjuk akar olvasassal is vagy barmi massal, de ha mar tetszik ez a jatek (azaz az tetszik, hogy lehetoseged van ilyen tankokkal jatszani, mert amugy a jatek gagyi nemely szempontbol, pl a csapat osszeallitasa az nagyon szar, 1 pelda : mi oldalunkon 2 Pz3/4 es 2 Pz4 a jegyzek elejen, az ellenfelnel meg 4 KV. Megertem hogy egy programozonak egyszeru azt programozni, hogy Tier 5 = Tier 5, de konyorgom vegye figyelembe a tankok milyenseget is, ne csak azt hogy 5-os erteku).

    En pl abba a csoportba esem, melynek nincs penze erre a dologra (kb 200 eurot kapok havonta, erdelyi vagyok amugy), meg aztan lehet hamar ra is unnek a jatekra ha nem kellene semmit sem szenvednem vele.Persze a szenvedes sem jo dolog, foleg amikor erosebb ellen vagy bena csapatba kerul az ember.Egyik valtozat sem a legjobb, de a vegen amikor meg tudsz venni egy ujabb tankot az legalabb joeso erzes, hogy lam, te valositottal meg valamit a sajat idod es kinlodasod aran.
    Amugy mennyi a premium fiok mondjuk 1 honapra ? Az egyik finn haverom mintha 100 eurot emlitett volna tavaly.

    Amugy volt vagy 2 kemeny honapom, kb napi 10 orat jatszodtam.Az ugy nagyvonalakban 50-60 csata naponta.Karacsony korul meg a Ferdinanddal csinaltam 40 ezer TP-t 3 nap alatt --> a JT-hez.

Aktív témák