Aktív témák

  • Eagle16

    addikt

    válasz biggamer #2557 üzenetére

    Pontosan.

    Ilyen ún. lag spike-ok nálam előfordulnak néha, 10mp-ig tartanak, irányíthatatlan lesz tőle a játék és általában meg is halok. (egyik percben fedezékben vagyok, lag után meg már kint a fedezékből, szétlőve) Az EU és az orosz szerveren is előfordult, bár nem meglepő, helyileg ugyanott vannak (asszem Németországban).

    Pontosan szembeállni sem hülyeség, de az oldalpáncélzat erősségétől függően megéri egy kicsit szögben fordulni, főleg ilyen tankoknál, ahol az oldala is döntött.

    Ha simán szemben állsz, akkor csak egyszeresen döntött a frontpáncél, ha még meg is forgatod akkor dupla döntöttséget kapsz. (nézd meg az IS3 frontpáncélzatát, ugyanez az elv - épp ezért az Is3-at nem szabad fordítgatni, annak már alapból duplán döntött és ha elforgatod akkor kiiktatod az egyik szöget, nem tudom érted-e :) )

    A játék számol effektív páncélvastagságot, szóval egy Tigris 100mm-es orra is lehet akár 130-140mm is effektív, csak egy kicsit meg kell forgatni.

    vhw: pedig működik, nem lőttél még Maus-ra? :) Ha beáll 45 fokban, még az Is-7 is lepattan az oldaláról, ami csak 185mm, viszont ez 45 fokban 260+mm.

    [ Szerkesztve ]

    ₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

Aktív témák